Tulip Holidays’den Gaziantep’e direk

Tulip Holidays’den Kadri Sökmen, toplum üyelerinin çilesiz bir yolculuk için Londra Stansted’ten Gaziantep’e direk uçuşların bir fırsat olduğunu belirterek biletlerin bir an önce alınmasının yolcularının çıkarına olouğunu söyledi.

Sökmen şöyle konuştu:

“Tulip Holidays, Corendon Havayolları ile 14, 21, 28 ve 31 Temmuz ile 2 Ağustos’ta Stansted’den Gaziantep’e uçacak. Gaziantep’ten Stansted’e dönüş ise 28 Ağustos ile 3, 4 ve 6 Eylül’de olacak. Gidiş geliş biletleri 470 sterlinden başlıyor. Uçuşların hepsi gündüz olup, her yolcunun 25 kg bagaj ve 8 kg kabin bagajı hakkı bulunuyor. Ayrıca uçakta ücretsiz sıcak yemek ve içecek ikramı da olacak…”

Türkiye’ye uçacak yolcuları geçen yaz olduğu gibi mağdur olmamalarını isteyerek biletlerini önceden almalarını isteyen Sökmen, “Pegasus Havayolları da İstanbul Sabiha Gökçen’den Gatwick Havalimanı’na uçmaya başladı. Bu hat henüz konulduğu için 50 sterline bilet bulmak mümkün. Müşterilerimizin Tulip’e gelerek kendilerine en uygun tarihteki biletlerini avantajlı olarak almalarını öneririz” diye konuştu.

ERKEN BİLET AVANTAJLI

Sökmen Tulip Holidays’in bu yıl 20’nci yılını kutladıklarını belirterek, sektördeki deneyimimiz ve müşterilerimizin güveni bizi bugünlere taşıdı. Toplum üyeleri lisanslı acentelerden tatil ve uçuş biletlerini almalarını öneriyoruz” dedi.

Sökmen, “Türkiye uçuşta 52 haftanın 5’i ne yazık ki pahalı bir sezon. Geçen yaz fiyatların çok yüksek olmasından dolayı bazı müşterilerimiz memleketine gitmekten, tatil yapmaktan vazgeçti ya da karayolunu tercih etti. Bilet fiyatlarının yüksek olması biz acentelerin de satışını olumsuz etkileyen istenmeyen bir durum…” dedi.

TAKSİT FIRSATI

Sökmen, tatil ve uçak biletlerinin aile bütçesini olumsuz etkilediğini hatırlatarak, “Tulip Holidays olarak müşterilerimize taksit fırsatı getirdik. Müşterilerimiz böylece kendilerini zora sokmadan rahat bir tatil geçirebilecekler” diye konuştu.

853820cookie-checkTulip Holidays’den Gaziantep’e direk

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.