Turizmciler Londra’da buluşuyor

Fuara her yıl dünyanın birçok ülkesinden tur operatörleri, havayolu şirketleri, otelciler, ulusal turizm örgütleri ve seyahat acenteleri gibi turizm endüstrisinin en önemli temsilcileri ve gazeteciler katılıyor.

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ın da tanıtıldığı, dünyanın en büyük ve prestijli turizm fuarlarından WTM Londra Turizm Fuarı’na bu yılda ilgi büyük olacak.

Londra’da Excel Salonunda düzenlenen dünyanın dört bir yanından binlerce seyahat firması ve turizm ofisinin yer alacağı fuarda, Türkiye ve KKTC de özel stantlarıyla yer alacak.

4-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve küresel seyahat sektörü adına katılımcılara tanışma, anlaşma ve iş geliştirme fırsatı tanımayı amaçlayan fuara dünyada turizme yön veren 5 binden fazla şirket, 200’e yakın destinasyon ve 50 bin kişinin katılımcı olarak yer alıyor.

Avrupa’nın en fazla turisti ağırlayan başkenti olan Londra, dünyanın ikinci büyük fuarı sayılan ‘World Travel Market’te dünyanın birçok ülkesinden Londra’ya akın edip stant açan ülkeler, kültürlerini, gelenek ve göreneklerini tanıtma imkanı buluyor.

WTM Londra Fuarı’na Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı bu yıl 966 metrekarelik stantla katılarak Türkiye tanıtımı yapıyor. Türkiye standında 63 firma ve kuruluş yer alıyor.

Fuar, ilk iki gün profesyonellere son iki günse münferit ziyaretçilere açık olacak. 2014 yılına ilişkin ilk verilerin alınacağı WTM Londra Turizm Fuarı, dünyanın en prestijli ve en büyük fuarları arasında yer alıyor. 42 bin metrekare alan üzerine kurulu fuar, geçen yıl 47 binin üzerinde ziyaretçi çekmişti.

849200cookie-checkTurizmciler Londra’da buluşuyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.