Turkish Bank ve Lloyds işbirliği…

Turkish Bank’tan yapılan açıklama şöyle:


“Bankamız aracılığıyla, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’daki seçkin bankalara Postaneler aracılığıyla gönderdiğiniz transferleri Ocak 2005 tarihi itibariyle durdurmuştuk. Şimdi sizlere yine bu paralelde yeni bir hizmet daha sunuyoruz. 29 Mart 2005 tarihinden itibaren Lloyds TSB Bank’ın İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda’daki herhangi bir şubesinden Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’daki başta Turkish Bank olmak üzere tüm seçkin bankaların şubelerine para gönderebilirsiniz.”


Turkish Bank, havale ücreti olarak da şu açıklamada bulundu:


“Transferlerinizi, miktarınız £500’ü geçmeyecek şekilde herhangi bir Llyods TSB Bank şubesinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Transfer ücreti olarak bankamız göndereceğiniz miktardan £18 kesecektir. Ayrıca, Londra’daki 3 şubemizden Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’a havale yapabilir, ticari veya sahıs hesabı açabilir, kredi talebinde bulunabilir, birikimleriniz için yüksek kazançlı vadeli mevduat imkanından yararlanabilir, doviz alım ve satımı gibi tüm bankacılık işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. İngiltere’de 31 yıldır bankacılık yapan Turkish Bank’ın hizmet ve deneyiminden sizde yararlanın.”


Turkish Bank, hizmetleriyle ilgili ayrıntılı bilgi ve transferlerde kullanılacak form ihtiyaçları için 020 7403 5656 nolu telefondan aranılabilir.

779260cookie-checkTurkish Bank ve Lloyds işbirliği…

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.