Turkish Bank yenileniyor

Bankanın Yönetim Kurulu Üyesi Robert W. Long’un verdiği bilgilere göre, kısa sürede hızlı hizmet vermenin yanı sıra hizmet çeşitliliğini artırmayı hedefleyen Turkish Bank (UK), teknolojik atılımlar da yapıyor.


Dünya bankacılığının merkezlerinden Londra’da büyük bir atılıma giren banka, kalitesini ve çesitliliğini geliştirerek ATM ve internet bankacılığı servisi vermeye hazırlanıyor.


Çalışmalarının hızla devam ettiğini ve bu yılın sonbahar aylarında birçok hizmeti devreye sokacaklarını açıklayan Robert W. Long’un, müşterilerinin şimdiden tüm modern bankacılık hizmetlerini almaya hazır olmalarını istedi.


Hizmette köklü değişiklikler


Şu anda saving türü hesap sahibi müşterilerin hesap defterleri, son 10 işlemi gösteren mini hesap ekstreleri ile değiştirilecek ve istenildiği taktirde, şube kasiyeri tarafından bu hizmet verilecek. Bir başka gelişme ise, o güne kadar birikmiş faizler hesaplanarak hesaplara geçilecek ve kayıtlı bulunan adreslere hesap ekstraları postalanacak.


Yeni sistem ile gönderilecek hesap ekstreleri numara ‘1’ ile başlayacak ve hesaplarda en az bir işlem gerçekleşmiş ise (faiz işlemi dışında) her üç ayda bir müşterilere gönderilecek. Herhangi bir işlem görmeyen hesaplarda ise ekstreler, şu an olduğu gibi yılda bir gönderilmeye devam edilecek. Long, hesap ekstrelerini kontrol etmenizi ve herhangi bir sorununuz olur ise banka ile temasa geçmenizi öneriyor.


Yeni sisteme geçildiği tarihten itibaren, sonbaharda açılması planlanan  Edmonton şubesi de dahil olmak üzere, tüm şubelerden bu işlemleri yapmak mümkün olacak. Bu nedenle online para yatırma ve çekme kolaylığı dahil modern bankacılığın tüm işlemleri Turkish Bank (UK) Ltd şubelerinden mümkün olacak.


Hesap numaranız değişmeyecek


Tüm modernizasyon işlemlerinin ardından hesap numaralarınız değişmeyecek, ancak her şubenin kendi ‘sort code’nu kullanması yerine tek bir sort code olan 40-51-98  kullanılacak. (Sort Code’ları Turkish Bank (UK) Ltd’in diger finans kurumlarını tanımlayan numaraları). Bu numaralara (Sort Code ve hesap numaraları) Direct-Debit gibi talimat gerektiren işlemlerde ihtiyaç duyulacak.  


Banka şubelerinden bu değişim süreci içinde daha detaylı bilgilendirmeye devam edilecek. Konu ile ilgili sorun yaşanması ve daha geniş bilgiye ihtiyaç duyulması halinde, şubelerin yanı sıra 020 74035656 no’lu telefonla yetkili müşteri temsilcisine ulaşmak mümkün olacak.


FOTOĞRAF: Yönetim Kurulu Üyesi Robert W. Long, Turkish Bank (UK) Ltd.’de yeni değişikliklere hazırlandıklarını açıkladı. (Mustafa Çetinkaya)

783040cookie-checkTurkish Bank yenileniyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.