Türkiye’nin sağlık turizminde rekabet gücü büyük

FARUK ESKİOĞLU – Dünya Turizm Fuarı’na (World Travel Market – WTM) Londra’dan katılan Tulip Holidays’in direktörü Itır Sökmen, Türkiye’ye sağlık turizminin giderek önem kazandığını belirterek, “Hem İngilizler hem de Londra’daki bizim toplum açısından Türkiye’de estetik, saç ekimi, göz ve diş tedavisinin kalite ve fiyat açısından çok ciddi bir rekabet üstünlüğü var” dedi.

Sökmen, Tulip Holidays’in Turkish Health Care Travel Council’in İngiltere temsilcisi olduğunu belirterek, Türkiye’ye yönelik turizmdeki sağlık turizminin payı giderek arttığını söyledi.

Hastaların kendilerine başvurduğunda Turkish Healthcare Travel Council’ın bilgisayar sisteminde hastanelerden gelen teklifler doğrultusunda hastane seçildiğini, ayrıca hastaya Türkiye’de olduğu süreçte avantajlı seyahat ve tatil seçeneklerinin de sunulduğunu anlattı.

Sökmen Türkiye’de tedavi olmanın estetikte üçte bir, diş de ise yarı fiyatına olduğunu belirterek, “İlgilenen toplum üyeleri ‘9 Grand Parade Green Lanes, London N4 1JX’ adresindeki büromuza gelerek bilgi alabilecekleri gibi çalıma saatleri içinde bize 020 8211 0001’den de ulaşabilirler” diye devam etti.

2242820cookie-checkTürkiye’nin sağlık turizminde rekabet gücü büyük

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.