Turkticaret.net, Google ile anlaştı

Anlaşma ile, Turkticaret.net tarafından hazırlanan Web Hosting, Sitekolik, Webkolik, E-işkolik gibi hosting, e-pazaryeri ve Web tasarım hizmet paketlerini satın alan herkes, 50 YTL değerindeki Google AdWords reklam hizmetini ücretsiz olarak kullanabiliyor.


Google AdWords, bütçeye göre yüksek ölçüde hedeflenmiş tıklama-başı-maliyet (cost-per-click – CPC) reklam satın almanın hızlı ve basit bir yolunu sunuyor. Turkticaret.net ve Google arasında gerçekleştirilen işbirliğinin, Web sitesi sahiplerine daha fazla tanıtım ve iş yapma olanağı sunması hedefleniyor.


Turkticaret.net ve Google arasında hayata geçirilen pazarlama ortaklığı, ülkemiz KOBİ’lerinin İnternet’teki tanıtım sorununun çözülmesi yönünde atılmış önemli bir adım olarak dikkat çekiyor. Google ve Turkticaret.net arasında gerçekleşen işbirliği sayesinde artık çok daha fazla Türk firması İnternet üzerinde sesini duyurabilecek. Özellikle KOBİ’lerimizin hem yerel hem de küresel pazarlara açılmaları anlamında bu işbirliği önemli fırsatlar içeriyor.


40.000’in üzerinde hosting müşterisi ve 100.000’den fazla kayıtlı alan adı bulunan Turkticaret.net, uluslararası kabul gören bir araştırma şirketi olan Webhosting.info’nun da belirttiği gibi, Türkiye’de pazar lideri konumunda yer alıyor. Turkticaret.net bu nedenle Google tarafından AdWords programı için Türkiye’de pazarlama ortağı olarak tercih edilmiş bulunuyor. 


Kuruluş öyküsü 10.000 dolarlık bir yatırımla başlayan ve geçtiğimiz yılı 8 milyon dolar ciroyla kapatan Turkticaret.net’in Google ile gerçekleştirdiği bu işbirliği, Türkiye’nin İnternet dünyasında ne kadar önemli bir pazar haline geldiğini de vurgulayan bir nitelik taşıyor. (Hürriyet İnternet)

684260cookie-checkTurkticaret.net, Google ile anlaştı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.