TWI, Atlas Jet ile uçacak

Atlasjet ile yapılan yeni işbirliği çerçevesinde 2006 yılında Kuzey Kıbrıs’a en az 50 bin turist taşıyacağını belirten TWI Flights yetkilileri, ‘Jewels of the World’ aracılığı ile İngiltere uçuşlarını önümüzdeki günlerde başlatacaklarını belirttiler.


Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan TWI Flights direktörü İbrahim Kanlı, hedeflerinin KKTC turizm ekonomisine koşulsuz destek sağlamak olduğunu, Atlasjet ile yapılan işbirliğinin, özellikle turizm yatırımcıları ile KKTC hükümetinin yüzünü güldüreceğine inandığını ifade etti.


KKTC turizmine Ercan bağlantılı İngiltere seferleri ile 4 yıldan beridir hizmet veren TWI Flights direktörü İbrahim Kanlı, Atlasjet’in tümü de sıfır kilometre 17 uçağı ile hizmetlerini daha kaliteli bir düzeye çıkarmayı hedeflediklerini, Atlasjet’in yüksek yolcu kapasiteli uçak filosunu yeni yılda 22’ye çıkaracağını vurguladı. Kanlı şöyle dedi:


‘TWI Flights olarak bizler bu aşamadan sonra İngiltere – Kuzey Kıbrıs hattında kaliteye özel önem vererek elde ettiğimiz prestijimizi Atlasjet’le paylaşacağız. Bu paylaşım yeni yılda yeni destinasyonlar ve hedeflediğimiz toplam 50 binin üzerindeki turist sayısındaki artışlarla kendini gösterecektir. Atlasjet’in gücünden ve isminden alacağımız güçle bu çağda hala uygulanmasında ısrar edilen insanlık dışı hava ulaşım ambargosunun olumsuzluklarını hafifleteceğimize inanıyoruz’.


ZORU BAŞARMA AZMİMİZ VAR


Her türlü insanlık dışı izolasyonlara rağmen yıllardır ülkesine sabır ve inatla yatırım yapmaya devam eden turizmcilerin artık elbirliğiyle yüzlerini güldürmek zamanı geldiğine inandığını vurgulayan Kanlı, ‘Bunu başarmak için tüm turizm kesimleriyle birlikte hareket etme zamanıdır. Ben diğer adalarla kıyasladığımda ülkemizin turizmde iyi bir standarda sahip olduğunu görüyorum. Tesislerimiz, restoranlarımız, zengin kültür mirasımız ve muhteşem iklimimiz bizi çevremizdeki ülkelerle rekabet edebilir konuma getirmiştir. Bu gerçeği iyi değerlendirelim’ dedi. (Londra Gazete)


FOTOĞRAF: İbrahim Kanlı

785750cookie-checkTWI, Atlas Jet ile uçacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.