TWI AtlasJet ile Çarşamba kanat açıyor

Türkiye’nin başarılı özel havayolu şirketi AtlasJet ile Ercan ve İstanbul’a düzenli sefer anlaşması yapan Travel World International (TWI), ilk seferini 22 Mart Çarşamba günü gerçekleştiriyor. Tanıtım amacıyla İstanbul üzerinden Ercan’a gidecek olan ilk uçakta, basın-yayın ekiplerini de uçuracak olan TWI, aynı uçakla Kıbrıs’a gitmek isteyenlere 22 Mart gidiş ve 29 Mart dönüş olmak üzere bir haftalık bileti vergi hariç 89 pounda verecek.


22 Mart tarihinden başlayarak, seferlerini Çarşamba ve Pazar günleri Stansted havalimanından, Cumartesi günleri de Manchester’den sürdürecek olan TWI Flights, 28 Mayıs’tan itibaren de Pazar günkü seferlerini ikiye çıkaracak.


Jewels of The World adı ile Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’ye paket tatiller düzenleyen TWI Flights, 2003 ile 2005 yılları arasında Onur Havayolları ile yolcu taşıyarak ülke turizmine katkıda bulunuyor.


Hizmetlerine AtlasJet ile devam etmeye karar veren TWI Flights ve Jewels of the World direktörü İbrahim Kanlı, ‘Amacımız halkımıza ve Kuzey Kıbrıs ile Türkiye’de tatil yapacak yolcularımıza daha kaliteli hizmet vermektir” dedi.


Kanlı şöyle konuştu:


“AtlasJet’in hizmette kaliteye bakış açısı şirketimizin hizmet politikaları ile aynı paraleldedir. O nedenle birlikte çalışmanın ve programımıza AtlasJet’le devam etmenin isabetli bir karar olduğunu düşünuyorum. Biz uçuşlarımızda yüzde 90 turist taşıyoruz ve hava taşımacılığında alternatifin ve rekabetin yolcularımıza daha iyi fiyat ve kalite olarak yansıyacağından eminiz. Halkımızın uçuşlarımıza daha önce olduğu gibi bundan sonra da destek vereceklerine güveniyoruz.”


22 Mart’ta yapılacak ilk sefer için 89+vergi üzerinden bir haftalık bilet almak isteyenlerin acentalardan veya 020 8826 4500’dan TWI Flights’ı aramaları istendi.
 

789240cookie-checkTWI AtlasJet ile Çarşamba kanat açıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.