TWI ve Atlas Jet el sıkıştı

Londra’da yapılan kokteylde TWI Direktörü İbrahim Kanlı ve Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı A. Murat Ersoy tokalaşarak işbirliğini kutladı. Merkez Londra’daki Cumbarland Hotel’de yapılan kokteyle basın, işadamları ve KKTC turizm Müşavirliği yetkilileri katıldı.


Konuklara kısa bir konuşma yapan Kanlı, yolcuların rahat etmesi için Atlas Jet ‘in bilinçli bir seçim olduğunu söyledi.


İngiltere’den KKTC’ye 50 bin turist taşımayı hedeflediklerini vurgulayan Kanlı, KKTC’nin turizm ve ekonomiye koşulsuz katkıda bulunacaklarını belirtti.  İşadamı, TWI‘ın yeni atılımlarının KKTC’ye uygulanan haksız izolasyonu hafifleteceğini de sözlerine ekledi. TWI, “Dünyanın incisi – Jewel of the World” logosuyla 1994’ten bu yana Londra’da tur operatörlüğü yapıyor.


“EN UCUZU DEĞİL AMA EN HESAPLISI”


Ersoy da yaptığı sunumda Atlas Jet’in “Uçuşlarda en ucuz değil ama en hesaplı” bir hizmet sunduğunu vurgulayarak yolcuların rahat uçabilmesi için özellikle koltuk aralarında ayak uzatma alanlarının geniş tutulduğunu ve bu özveriden dolayı ciddi bir gelir kaybını üslendiklerini söyledi.


Avrupa’dan Anadolu’ya uçacak yolculara çeşitli hizmetler sunduklarını vurgulayan işadamı şöyle konuştu:


“Örneğin İstanbul’u tanımayan ve İstanbul’da bir kaç gün geçirmek isteyen işadamı için ziyareti sırasında kendisine lüks otomobilyle eşlik edecek şoförlerimiz havalimanında hazır bulunacaktır. Bunun için son derece uygun bir ücret ödenmesi yeterlidir. Ayrıca Anadolu’da herhangi bir şehire uçmak isteyen yolcularımız, Atlas Jet’in yaygın uçuş ağıyla İstanbul aktarmalı olarak yoluna devam edecek. Eğer ilinde havaalanı yoksa en yakın havaalanından sonraki yolculuğunu da Atlas Jet otobüsleriyle sürdürecektir. Bütün bu süreçte bavulları otomatik olarak aktarılacak ve yolcu yalnızca son durağında bavullarını alacaktır.”


Atlas Jet olarak Türkiye’nin en genç uçak filosu ve en deneyimli pilotlarına sahip olduğunu vurgulayan Ersoy, Türkiye’de ikinci e-bilet uygulamasını yapan Atlas Jet’in yolcuların yaşamını kolaylaştırmak için her türlü teknolojik gelişmeyi izlemeyi sürdüreceklerini söyledi.


Ersoy, deneyimli ve başarılı bir şirket olan TWI ile işbirliğinin özellikle Avrupa’daki yolculara rahat bir uçuş sağlayacağını belirterek işbirliğinden memnuniyetini dile getirdi.


FOTOĞRAF: TWI Direktörü İbrahim Kanlı (solda) ve Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı A. Murat Ersoy tokalaşarak işbirliğini kutladı.

786130cookie-checkTWI ve Atlas Jet el sıkıştı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.