Ulus Gurup Türkiye’de emekli yapıyor

Türkiye’den emeklilik hakkı kazanmış ya da yakın zamanda kazanacak olanlara Türkiye’ye gitmeden İngiltere’de emeklilik olanağı sağlayan Ulus Emeklilik, sizin için tüm işlemleri takip ediyor. Londra’da Edmonton’da ve Türkiye de bulunan ofisleri sayesinde gerekli evrak ve işlemleri hazırlayan Ulus Emeklilik, hak sahiplerini kısa sürede maaşa bağlıyor.Türkiye’de emeklilikle ilgili açıklama yapan Ulus Grup Başkanı Haydar Ulus, Bir çok insanın yaş süresi dolmasına ve koşulları uygun olmasına rağmen Türkiye’den emeklik işlemlerini başlatmadığını belirterek, Ulus Grup bünyesinde kurdukları birimle bu konuda hizmet vermeye başladıklarını açıkladı. İngiltere ve Türkiye’de yapılması gereken tüm işlemlerin kendileri tarafından yapılacağını belirten Haydar Ulus, koşulları uygun olup işlemleri tamamlananların iki ay gibi bir sürede maaş almaya başlayabileceklerini kaydetti.

Kimler Türkiye emekli olabilir?

Her insanın koşulları değişmekle birlikte, yurt dışında çalışmış ya da çalışıyor olan veya ev kadını olarak İngiltere’de(yurt dışında)bulunanlar, Türk vatandaşı olmak kaydıyla emekli olabiliyorlar. İngiltre’den emekli olmak ve part time çalışmakta maaş alınmasına engel değil. Ancak yurt dışından yardım alanlar ve tüm gün çalışanlar emekli olamıyorlar.

Ev hanımlarını kollayan 3201 sayılı kanun sigorta girişi olsun ya da olmasın, bayanların ev hanımı oldukları süreleri ücretli çalışmış gibi kabul ederek, kendileri için hesaplanacak borcu ödemeleri halinde emekli olmalarını sağlıyor.

Türkiye’de sigorta başlangıcı olsun ya da olmasın her Türk vatandaşı İngiltere’de çalıştığı süreyi Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) belirlediği günlük borçlanma miktarını ödeyerek, prim gününü tamamlamak suretiyle hızlı bir şekilde emekli olabiliyorlar.

Ulus Grup Başkanı Haydar Ulus’un verdiği bilgiye göre, değişen son kanunlarla birlikte Türk Vatandaşları 42 ile 60 yaş arasında bir dönemde emekli olabiliyorlar. Yaş sınırını doldurmadan işlemlerini tamamlayan ve primlerini yatıranlar, maaş almak için sürelerinin dolmasını bekliyorlar, fakat değişen kanunlar veya zamlardan etkilenmiyorlar. Açıklamalarını sürdüren Haydar Ulus son olarak, yatırılan primlerin (kişiden kişiye değişmekle birlikte) alınan maaşlar yoluyla üç beş yıl gibi bir sürede geri döndüğünü, Türkiye’de full sağlık güvencesine sahip olmanın da büyük bir avantaj olduğunu sözlerine ekledi. Randevu ve daha fazla bilgi almak için telefon 020 3397 2575

FOTOĞRAF: Ulus Grup Başkanı Haydar Ulus ve çalışma arkadaşları Türkiye’den emeklilik işlemlerin tamamını Londra yapıyor.

837870cookie-checkUlus Gurup Türkiye’de emekli yapıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.