Unilever Başkan Risma’yı çileden çıkarttı

Geçtiğimiz haftasonu Unilever Wall Dondurmasının tanıtımı ve reklamı için Bungkul parkta ücretsiz dondurma dağıtacağını duyurmuştu. Ücretsiz dondurmayı duyan halk sabahın erken saatlerinde parka akın etti. Bir külah dondurma ele geçirmeye çalışırken yaşanan izdiham üzerine olan güzelim çiceklere oldu, hepsi yerle bir oldu.
Surabaya belediye başkanı olmadan önce Park ve Bahçe İşlerinden sorumlu olan İbu Risma saat 10 civarında parka gelip de olanları görünce çığlığı bastı ‘ Parkı bu hale getirmek yıllarımı aldı, bu park insanlar için yapılmıştı, şu hale bakın’ diye bağırıp çağırdı, bir ağlamadığı kaldı. Sinirleri yatışmayan Başkan Unilever’ı mahkemeye vereceğini açıkladı, zira hasarın 1 milyar civarında olduğu tesbit edilmişti.

Bunun üzerine Unilever sorumluluğu üstlendiğini ve zararı ödeyeceklerini açıkladı.
Başkan Risma’yı sinirden köpürten Wall organizatörlerinin, 15 ayrı video versiyonu You Tube’a yüklendi ve 80 bin kişi tarafından izlendi.

Ücretsiz dondurma kampanyası biraz pahalıya mal olsa da bir şekilde hedefine ulaşmış ve beklenmedik bir reklam kampanyası ile bir anda geniş kitlelelere ulaşmıştı. Masrafın ödeneceğini ve parkın eski haline getirileceğini öğrenen başkan 1 hafta haber bültenlerini meşgul ettikten sonra yelkenleri suya indirdi, davadan vazgeçti.

___________________

[email protected]
26 Mayıs 2014 , Endonezya

1563400cookie-checkUnilever Başkan Risma’yı çileden çıkarttı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.