Uyanık çıktı, UFO’lara benzin istasyonu açıyor

San Francisco kenti açıklarında bulunan ve meşhur hapishanesiyle tanınan Alcatraz adasına UFO’ların inip kalkabileceği biçimde bir piramit kurmayı, böylece uzaylılar dünyaya gelince onlara akaryakıt satmayı tasarlayan Amerikalı Phill Hill, niye piramit yapacağı sorulduğunda, örnek olarak Mısır’daki antik piramitleri gösterdi.

39 yaşındaki Phill’e bakılırsa, uzaylılar zaten çok evvelden Mısır’a gelip orada piramit yapmışlardı ve bu nedenle ABD’de yapılacak bir piramidi daha dünyaya iniş yapmadan önce hemen fark edecekler, kolayca gelip bulacaklar ve akaryakıtsız kalmayacaklardı.

Hâlen Alcatraz adasında ölçümleme ve mühendislik, mimarlık faaliyetlerini sürdüren Phill inşaat izni almaya çalıştığını, yerel hükümet ve belediyeden izin çıkar çıkmaz, en geç önümüzdeki yıl ortalarında piramit ve benzin istasyonu temelini atacağını söyledi. Phill, benzin istasyonlu piramitin açılış töreninde birçok sanatçıyı davet edeceğini, bir senfonik orkestra eşliğinde uzaylılara yönelik barış mesajı veren konser de düzenleyeceğini sözlerine ilave etti.

1532410cookie-checkUyanık çıktı, UFO’lara benzin istasyonu açıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.