Uykuda şimdi

UYU SEN DEDİLER BİR TÜRLÜ UYANMADI! UYKUYA DALDI ŞİMDİ.

Cumhuriyet Gazetesi attığı başlıkla tarihi özetlemiş: “Sen Büyüyeceksin Onlar KÜÇÜLECEK”. Darağaçlarına çektikleri devrimcileri öldürdük sanıyorlardı! Oysa asıl ölen kendileri oldu. Devrimcilerin asılması için parmak kaldıran katillerin kaç tanesi bugün insanların algısında ufacık bir iz bırakmış? Hepsi zavallı ölüler haline gelmişler! Ya devrimciler hepsi gençliğin mücadele bayrağında çoğalarak dalga dalga büyümekteler. O zaman kim ölü kim yaşıyor? Herkes bu sorunun yanıtını kendisi verebilir.
Bu anlamda ölmek bir şeyin yok olacağı anlamına geleceği için gençlerimiz için ölüm yada öldü kelimesini kullanmamak gerektiğinin belirterek Değişim yaşadılar kelimesinin altını kalınca çizmek gerekmekte. Berkin Elvan doğal olmayan yoldan, Devlet Kurşunlarıyla değişim yaşadı. Bu sıkılan kurşunlara yaşatılan Değişime tepki duyan insanlar da Türkiye’nin dört bir yanında sokağa indi. Katilleri lanetledi. Lanetlemeye de devam ediyorlar. Bu bağlamda Berkin Elvan toplumun vicdanı olarak toplum tarafından sahiplenilmekte.

Hükümet yanlısı basın olup bitene gözlerini kapatsalar da, kendileri yazmadığında toplum görmeyeceğini, duymayacağını sansarlarda, toplum vicdanı onları mahkûm etmeye devam edecektir. Genç yaşlı herkes Berkinle yürüdü, yürümeye de devam edecekler. Umut hırsızları insanların özgürlüğe yürüyüşünü durduramayacaklar. Er geç katiller yaptıklarının hesabını topluma verecekler…

Değişim sürecinde böcekleri bol olsun sevgili BERKİN.

1561140cookie-checkUykuda şimdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.