Vatan’dan “Anılardaki şarkılar” konseri

Civic Centre’de düzenlenen müzisyen Naci Göçen yönetimindeki konseri, fırtınalı hava koşullarına rağmen 250’ye yakın müziksever izledi.

Geceye KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, Kültür Ataşesi Hasan Kortay, İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu Başkanı Timur Doğruyol, İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Başkanı Aysın Yılmaz’ın aralarında bulunduğu toplum üyeleri katıldı.

Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu’nun 13 koro üyesi ve 8 müzisyeniyle gerçekleşen konser iki bölüm halinde 3 saat sürdü. Koro üyesi Neslihan Altunç’un sunuculuğunu da üslendiği konserde Türk sanat müsikisinde unutulmayan besteler seslendirildi.

Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu’nun kurucusu ve koro üyesi Türkan Nalbantoğlu geceye katılanlara teşekkür ederek, amatör bir ruhla fakat profesyonel bir çabayla 2 yıldır çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Nalbantoğlu, Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu’nun vakıf olarak hizmet ettiğini vurgulayarak koronun konserlerinden elde edilen gelirlerin Türk okulları ve kanserle mücadele eden derneklere bağışlandığını aktardı.

849480cookie-checkVatan’dan “Anılardaki şarkılar” konseri

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.