Vücut şampiyonu, kaçakçı çıktı

Kievpino kenti merkezi araştırma bürosu dedektiflerinin Alman polisiyle ortaklaşa gerçekleştirdikleri bir operasyonda, Almanların dünyaca ünlü vücut şampiyonu Boris Kleine, kas geliştirmek amacıyla kullanılan yasadışı doping ilacı Anabolic Steroids kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Bir süre önce bir tırda çok sayıda Anabolic Steroids elegecirilmesi üzerine yaptıkları araştırmayı genişlen Polonya gümrük polisi, tır sürücüsünün yaptığı itiraflar doğrultusunda Alman vücut geliştirme şampiyonu Boris Kleine’nin Kievpino kentindeki villasını ve vücut geliştirme salonunu yakın takibe aldı.

Alman ve Polonyalı dedektiflerin yaklaşık 4 ay süren yakın takibin ardından villaya yaptıkları baskında, villanın yasadışı Analobic Steroids imalathanesi olarak kullanıldığını ortaya çıkardılar.

Dedektifler, ayrıca villada yapılan aramada çok sayıda Anabolic Steroids ve Hindistan’da yetişen kenevirin çiçeklerinden ve yapraklarından elde edilen uyuşturucu madde elde ettiler.  
 
Polis sözcüsü Danuta Wołk-Karaczewska, Alman vücut şampiyonu Boris Kleine’nin, yaklaşık 3 yıldır villasinda üretimini yaptığı yasadışi Anabolic Steroidsleri Hollanda, Almanya ve Yunanistan’daki bazı vücut geliştirme salonlarına sattığını tespit ettiklerini açıkladı.
 

1135810cookie-checkVücut şampiyonu, kaçakçı çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.