WC kapısında beliren İsa Hazretlerini paylaşamıyorlar…

Floridalı Joe De Nuncio’ya eski patronları şimdi “Ya kapı, ya parası” diye avukatları aracılığıyla istekte bulundu. Bay City Plywood adlı şirketin patronlarından birisinin Joe’ya güyâ “Madem bu kadar sevdin al senin olsun” diye verdiği kapıdaki İsa görüntüsü, bir süredir işsiz kalan Joe’ya ekmek kapısı oldu.

Bu kapıyı Amerika’da kilise kilise gezdirerek bundan iş çıkartması üzerine kapı sonradan kıymete bindi. Plywood firması, “Kapıdaki İsa hâlen bizim mülkiyetimizde ve stoklarımızdadır, faturasını kesmediğimiz mal bize aittir, malımız olan İsa’yı isteriz!” diye dava açtı. Kapıdaki İsa’yı ona buna gösterip iş yaptığı iddiası üzerine şirket avukatları da ayrıca 5 bin Dolar tazminat istedi.

Tuvalet kapısı olarak üretilmiş bulunan ahşap Amerikan kapısındaki kaplamada belirdiği söylenen Hazreti İsa Peygamber’in görüntüsünü Açık Gazete olarak enine boyuna incelediğimiz hâlde bir şey görememiş olduğumuzu, ancak İsa’yı görmek için “gönül gözüne” ihtiyaç bulunduğunu da papazlardan duyduğumuzu burada aktarmalıyız.

1516500cookie-checkWC kapısında beliren İsa Hazretlerini paylaşamıyorlar…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.