Wedding/Düğün Dergisi yayında

Sonbahar-Kış ve İlkbahar-Yaz olmak üzere yılda iki, sayı yayınlanacak olan tamamı renkli dergide, düğün sektörü başta olmak üzere, güzellik, saç bakımı, moda, kadın ve aktüel konuları içeren haberler yer alıyor. Tamamı renkli kuşe kağıda basılan Wedding/Düğün Dergisi’sinin ilk sayısı yüz sayfa olarak basıldı. Yayın dilinin Türkçe-İngilizce olmasından dolayı derginin geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmesi bekleniyor.


Editörlüğünü Mustafa Çetinkaya’nın yaptığı dergi de, bol fotoğraflı, kadın, moda ve güzellik konularını içeren çok sayıda renkli haber yar alıyor. Düğün ve bağlantılı sektörden haber ve reklamların ağırlıkta olduğu dergide arıca SOS güzellik, moda defileleri ve balayı için gidilecek yer, Kuzey Kıbrıs konuları başta olmak üzere bir çok ilgi çekici haber de yeralıyor.


Kaliteli baskısı ve özenli dizaynı ile göz dolduran Wedding/Düğün Dergisi’sinin düğün sektöründe bulunan yayın boşluğunu doldurması bekleniyor. Doktor muayenehaneleri, bayan ve erkek kuaförleri başta olmak üzere insanların uzun süre bekleyerek okuyabilecekleri mekanlar başta olmak üzere, özenle dağıtımı yapılan derginin yüz binlerce okuyucuya ulaşmasının hedeflendiği bildirildi. İnternet üzerinden dergiyi okumak isteyenlerde de www.weddingmagazineuk.com  adresinden tüm dergiyi okuyabilecekler.


FOTOĞRAF: Türkçe –İngilizce olarak basılan Wedding/Düğün Dergisi’nin ilk sayısı yayınlandı.

809140cookie-checkWedding/Düğün Dergisi yayında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.