Wedding/Düğün’ün yeni sayısı çıktı

Londra başta olmak üzere İngiltere de ücretsiz olarak dağıtılan Wedding/Düğün Dergisi, internet üzerinden www.weddingmagazineuk.com web adresinden de okunabilir.

Evlilikler insan yaşamının en önemli dönüm noktalarından biri. Düğünler nasıl insan ömrünün en mutlu başlangıcıysa, ilkbahar da senenin başlangıcı. Bu aylarda heyecan ve coşku kabarır, en çok bu aylarda aşık olunur ve tohumlar bu aylarda toprağa düşer.

Wedding/Düğün Dergisi’nin ilkbahar ve yaz sayısı da doğa ile iç içe, renkli konular içeriyor. Derginin sayfalarında doğal besinleri tüketerek genç, güzel ve sağlıklı kalmak için gerekli bilgiler başta olmak üzere bir birinden ilginç konular yeralıyor.

Wedding/Düğün Dergisi bu sayısında tatil mekanı olarak Türkiye’nin incisi Antalya’yı tanıtyor. Ege’yi tercih edenler ise Ayvalık yazısına göz atabilir. Zeytinlikler arasında, Ege’nin kucağında uzun ve sağlıklı bir hayat isteyenlerin gideceği yerlerden biri de Ayvalık. İster gezin gelin, isterseniz emekliliğiniz için şimdiden yerinizi ayırtın.

Her zaman olduğu gibi moda, makyaj, sağlık, saç ve vücut bakımı diğer ana konular arasında. Erkek kozmetiği son yıllarda hızlı bir gelişim gösterdi, bu yüzden Wedding/Düğün Dergisi sayfalarını erkek bakımı konusunada geniş olarak yer verimiş.

Londra başta olmak üzere İngiltere’de dağıtılan çift dilli dergiye ulaşmakta zorlananlar [email protected] adresine mail atarak Wedding/Düğün Dergisi’nin basılmış halini isteyebilirler ve reklam vermek için iletişime geçebilirler.

822940cookie-checkWedding/Düğün’ün yeni sayısı çıktı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.