www.yusufcicek.com yayında

Çiçek, toplumsal yarar gözeterek kurduğunu vurguladığı sitenin işlevini “Bu site ingiltere ve Türkiye’deki Küçük ve Orta Büyüklükteki işletmeler (KOBi) ve yeni girişimcilere yol gösterme ve başarılı olabilmeleri için destek sunma amacıyla düzenlenmiştir. Türkçe ve İngilizce sayfalarıyla her iki alandaki isletmeciye bilgi ve informasyona ulaşmada bir köprü vazifesi görecektir” diye açıkladı.


Çiçek siteyi şöyle tanıttı:


“Uzun yıllardır iş destekleme piyasasında çalışmaktayım ve iş danışmanlığı konusunda edindiğim tecrübelerimi ve bilgimi sizlerle paylasmak için bu siteyi olusturduk. Bu site sayesinde küçük ve orta boy isletmelere (KOBi) ve yeni girisimcilere daha hızlı bir şekilde ulasmayı ve sizlerin sorunlarına daha çabuk ve pratik çözümler bulmayı hedefliyoruz.”


www.yusufcicek.com İngiltere’de iş yapmak isteyen herkesin ihtiyaç duyabilecegi ve işine yararlı olabilecek bilgilere tek kapıdan ulaşma olanağı sağlıyor. Sürekli güncelleneceği belirtilen sitenin sorunlara cevaplarla pratik çozümleri “En Çok Sorulan Sorular” bölümünde sunuluyor.


Ayrıca “Sormak istedikleriniz” bölümündeki formu doldurup gönderilmesi durumunda da muhasebeciler, hukukcular, mühendisler, bankacılar, mortgage danışmanları araştırmacılar ve üniversite öğretim üyelerinden oluşan uzman bir heyetce değerlendirilip cevaplandırılacağı belirtildi.


 

781470cookie-checkwww.yusufcicek.com yayında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.