Ya Camilla, ya taht…

Yüce Sinod toplantısına katılan üyelerin çeyreğinden fazlası, iki boşanma üzerine kurulan bu evliliğin kilisenin bir sonraki liderine yakışmayacağını ve bu ilişkinin Hristiyan evliliklerine iyi bir örnek olmayacağını düşünüyorlar. Londra Başpiskoposluk Bölgesi’nden Alison Ruoff, Prens Charles’ın Kilise liderliğine uygun kişi olmadığı gibi, Kral seçilmesi için de uygun kişi olmadığını söyledi.


KRALİÇE DEVAM ETSİN


Bu arada İngiliz halkının çoğunluğunun kraliyet ailesinde değişiklik istemediği ortaya çıktı. The Times Gazetesi’nde yer alan ankete göre halkın yüzde 66’sı, Kraliçe Elizabeth’in görevine devam etmesinden yana. Yüzde 25’lik bir kesim ise, taht sırasının Prens Charles’a geldiğini düşünüyor. Anket sonuçlarına göre halkın yüzde 43’ü Prens Charles’la Camilla’nın evlenmelerini onaylıyor. Yüzde 22’lik bir kesim ise onaylamıyor. Halkın yüzde 30’u ise ‘Bu durum beni hiç ilgilendirmiyor’ diyor.


AİLE MİRASI YÜZÜK…


The Sun gazetesinin gündeminde ise nişan yüzüğü vardı. Prens Charles’ın Camilla Parker Bowles’a nişanda taktığı yüzüğün, Kraliçe’nin annesinin hazinesinin en değerli parçası olduğunu açıklayan gazete, yüzüğün 500 bin sterlin (yaklaşık 1.250.000 YTL) değerinde olduğunu ve Kral IV George’dan kalma olduğunu belirtti.  
 

778130cookie-checkYa Camilla, ya taht…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.