‘Yaşananlar iftira ve siyasi linç süreci’

Eski Çanakkale milletvekili olan Ersümer, Çanakkaleli hemşehrilerine hitaben yazdığı mesajda “Aday olmama ve seçilmeme hukuki  ve ahlaki hiçbir engel olmamasına rağmen benim üzerimden partimin siyaseten yıpratılmasına gönlüm razı olmadığı için bu seçimde aday olmayacağım” dedi.


Ersümer, bakanlık görevinden ayrıldıktan sonraki dönemi “iftira ve siyasi linç süreci” olarak niteledi.


Ersümer’in seçmenlerine yönelik mesajı şöyle:


“Sizlerin oyları  ile, 24 yıldır, İl Başkanı, Milletvekili, Genelbaşkan Yardımcısı, RTÜK Üyesi, Grup Başkan Vekili, Bakan ve Başbakan Yardımcısı olarak Ülkemin  ve Yüce Türk milletinin hizmetinde oldum. Bana olan güveninize ve desteklerinize çok teşekkür ediyorum.


Yolundan suyuna, okulundan hastanesine, barajından göletine, santralindan enerjisine, öğrencisinden üniversitesine, çiftçisinden esnafına, memuruna, işsizinden işçisine, köyüne kentine, Çanakkale’ye ve Çanakkalelilere hiçbir ayırım yapmadan hizmet ettim.


Sevinçlerimizi üzüntülerimizi, gururlarımızı övünçlerimizi birlikte paylaştık, 24 yıl boyunca bir fazla işi nasıl yapabilirim, bir fazla hemşehrimi nasıl mutlu edebilirim diye çalıştım.


Bakan ve Başbakan Yardımcısı olarak, ülkenin enerji geleceğinin planlanması  ve yaşanan dar boğazların bir daha yaşanmaması için  gerekli tedbirleri alarak, yapılması zorunlu  işleri ve yatırımları yaparak, bugün yaşanarak değeri ve önemi çok daha iyi anlaşılan,  çalışmalarımı sürdürdüm.


Görevden ayrılmamdan sonra yaşanılan iftira ve siyasi linç sürecini hep birlikte biliyoruz. Ülkeme ve Çanakkale’me en faydalı olacağım bir dönemde, aday olmama ve seçilmeme hukuki  ve ahlaki hiçbir engel olmamasına rağmen benim üzerimden partimin siyaseten yıpratılmasına gönlüm razı olmadığı için bu seçimde aday olmayacağım.


Yapılacak seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerken, son güne kadar adaylığım konusundaki taleplerini ısrarla sürdüren hemşehrilerime ve siyasi partilerin  mensuplarına teşekkür ediyor,  görevim ve sıfatım ne olursa olsun, son nefesime kadar sizlerle beraber olacağımı,  sizin hizmetinizde olmaktan  onur duyacağımı belirtiyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

1043060cookie-check‘Yaşananlar iftira ve siyasi linç süreci’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.