Yamyamın yüzünü yediği adam konuştu

26 Mayıs’ta ABD’nin Miami şehrinde gündüz vakti otoyol kenarında saldırıya uğrayan ve yüzünün yarısını kaybeden Ronald Poppo aylar sonra ilk kez konuşarak olay anında neler yaşandığını CBS televizyonuna anlattı.

31 yaşındaki evsiz Rudy Eugene’in saldırdığı Poppo, Eugene’in kendisini “parçalara ayırdığını ve gözlerini çıkardığını” söyledi.

65 yaşındaki Poppo sözlerine şöyle devam etti: “Yanıma yaklaştığı ilk an onun iyi bir adam olduğunu düşünmüştüm fakat çok kısa bir süre sonra resmen aklını kaybetti.

Belli ki günü kötü geçmiş. Bunun acısını benden çıkardı sanırım. Böyle bir saldırıya maruz kalmak için bir insanın ne yapmış olması gerekir?

Ben bu adama kötü şeyler söylemedim, küfür etmedim, kesinlikle kötü bir şey yapmadım”.

Açıklamasının sonunda polise teşekkür eden Poppo şöyle konuştu: “Miami polis teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Eğer oraya zamanında gelmeselerdi yüzüm şu an daha kötü bir durumda olacaktı.”

Aylarca hastanede yatan Poppo için vatandaşların başlattığı yardım kampanyasında 110 bin dolar toplandı. Bu para yaşlı adamın hastane masraflarının ödenmesi için kullanıldı.

Güvenlik güçlerinin yaptığı açıklamada Eugene’in olay sırasında “Yeni LSD’nin etkisi altında olduğu açıklanmış, 18 dakika süren saldırı sokak kameraları tarafından kaydedilmişti.

Polis Eugene’i, yaptığı uyarılara rağmen Poppo’yu bırakmadığı için, vurarak öldürmüştü.

1351580cookie-checkYamyamın yüzünü yediği adam konuştu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.