“Yanımdaki yolcu ölü değil, uyuyor” dedi

Oto-Park ihlali cezası alınca otomobildeki ceset ortaya çıktı. Polis tarafından durum aydınlatılmasaydı, ölü arkadışıyla beraber yaşamaya devam edeceğini söyleyen kadın şoför, suçsuz bulundu. Yapılan otopsiyle ölü yolcunun bir beyin kanaması sonucu öldüğü anlaşıldı. Otomobilde bulunan cesedin artık kurumaya başladığı ve iskeletinin ortaya çıktığı görülünce, polis işi otopsi uzmanlarına devredip bir kenara çekildi.

Kaliforniya Eyaleti’nin Costa Mesa kentinde evsiz –homeless- olduğu bilinen bir kadının 1997 model Mercury Grand Marquise arabasında bulunan ceset, aylar önce otomobile binmiş bir başka evsiz-barksız kadına ait çıktı.

Polisin isimlerini açıklamadığı sürücüsü ve cesedin, ölmeden evvel “otostop” yaparak bu araca bindiği, birkaç dakika sonra öldüğü, yine adı açıklanmayan evsiz-barksız sürücü tarafından 10 ay boyu yan koltukta taşındığı anlaşıldı.

Polis, akıl sağlığı yerinde olan ancak yaşadığı “süflî” hayat yüzünden ruh durumu bozuk 57 yaşındaki sürücü kadını suçlu bulmadı ve sadece, cesedi ne yapacağına karar vermeden yanında taşıdığına hükmetti.

Eskiden ünlü bir emlakçı olan kadının ekonomik kriz nedeniyle bozulan işlerinden sonra elinde avucunda birşey kalmadığı, o nedenle otomobilinde yatıp kalktığı anlaşıldı. Eski emlakçı kadının yanındaki ceset kokmasın diye bol miktarda soda ve karbonat alıp üzerine serpmeyi akıl etmiş bulunduğu da polis tarafından açıklandı.

1512470cookie-check“Yanımdaki yolcu ölü değil, uyuyor” dedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.