Yardımda çıtayı yükseltti

Enver Kannur Southgate Rotary Club’a başkan seçildi. Muhasebe ve finans danışma kuruluşu Accounting Direct Plus’ın (ADPL) kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Kannur, yardım kuruluşu Southgate Rotary Club’a başkan seçildi.

Kannur, 12 yıldır aktif olarak çalışmalarına katıldığı Southgate Rotary Club’ün geçmişte de başkanlığını üslenmiş ve son olarak da etkinlikten sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak faaliyetlere katılıyordu.

ENVER KANNUR?

Enver Kannur toplumsal çalışmalara omuz veren, yeni girişimlere destek olan başarılı bir muhasebeci… Accounting Direct Plus’ın direktörü olan Kannur aynı zamanda Türk- İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI) yönetim kurulu üyesi ve veznedarı…

Kannur, 1963’de Limasol’da doğar. 1978’de TÜBİTAK yarışmasında ikinci olur ve o yıl da babası oğlunun daha iyi bir eğitim alması için Londra’daki teyzelerinin yanına gönderir. İngilizce dil sorununu kısa sürede çözer ve başarılı bir öğrencilik dönemi sonrasında da muhasebe eğitimi alır. 1989-1991 arasında da Hatford’da ülkenin en büyük muhasebe şirketlerinden Moores Rowland Chartered Accountants’da çalışır. Farklı şirketlerde çalışır, ortaklıklar kurar ve halen 2011’de güçlü bir kadro oluşturarak kurduğu kendi şirketi Accounting Direct Plus’la (ADPL) yola devam ediyor.

2207510cookie-checkYardımda çıtayı yükseltti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.