“Yarım yamalak tedbirler yerine 14 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ilan edin”

İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Yarım yamalak tedbirler yerine 14 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ilan edin” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında özetle şunları söyledi:

“Uyarılarımıza rağmen pandemi konusunda milletimizde bir güven bunalımı oluştu. Milletimiz elbette bu konuda, hangi noktada olduğumuzu bilmek isteyecek. Bu sadece bir istek değil, bu bir haktır. Vatandaşınızı, böyle bir tehlikeyle ilgili olarak açık ve doğru bilgilendirmeniz gerekir. İktidarın, milletimize akşamüstleri açıkladığı rakamlar, maalesef artık inandırıcı değil.

Hal böyleyken Sayın Koca’nın artık bir karar vermesi gerekiyor. Salgının ilk gününden bu yana sürdürdüğü çalışmalarına gölge düşürmemek için gerçekleri milletimize anlatması gerekiyor. Çünkü gerçekleri bilmek en doğal hakkımız. Bizi ilgilendireni, bizden saklayamazsınız. Siyasi hesaplarınız, vatandaşlarımızın sağlığından ya da canından önemli değildir.

Buradan iktidara sesleniyorum; pandemi kontrolden çıkmış görünüyor. Özellikle İstanbul’daki tablo tam bir felaket. Söz konusu olan vatandaşlarımızın canı. Burada başka hesaplar yapılmaz. Hele siyasi hesap hiç yapılmaz. Çok geç olmadan uzmanlara kulak verin. Akla, bilime kulak verin. Dün akşam açıkladığınız yarım yamalak tedbirler yerine hiç vakit kaybetmeden 14 günlük kesintisiz bir sokağa çıkma kısıtlaması ilan edin.”

2469420cookie-check“Yarım yamalak tedbirler yerine 14 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ilan edin”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.