Yaz Okulu’nun ikincisi Temmuz’da

Güzel Sanatlar Yaz Okulu’nun ikincisi, 11-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak bilgiler veren London Metropolitan Üniversitesi Güzel Sanat Yaz Okulu Müdürü Mahmut Kunter, yaz okulunda fotoğraf, video, drama, müzik, tiyatro ve dans dersleri verileceğini söyledi.


Bir hafta sürecek olan eğitimlerden sonra, bu eğitimleri öğrenci aileleri ve yakınlarına sergilemek üzere bir program hazırlayacaklarını ifade eden Kunter, yaz okulunun amacını şöyle açıkladı: “Londra’da yaşayan Türkçe konuşan gençler, diğer etnik grupların altında bir eğitim alıyorlar. Bu nedenle öğrencileri, bu program kapsamında üniversite hayatına özendirmeye çalışıyoruz”.

ÜCRETSİZ EĞİTİM

Kunter, London Metropolitan Üniversitesi’nde düzenlenecek ve bir hafta sürecek olan yaz okulunun ücretsiz olduğunu söyledi.


Ancak yaz okuluna gelecek öğrencilerin 11. sınıf öğrencisi olması gerekiyor. Sadece 50 öğrenci kabul edebileceklerini belirten Kunter, öğrencilerin yol masrafları ve öğlen yemeklerinin üniversite tarafından karşılanacağını da vurguladı.

Kunter, son başvuruların 24 Haziran Cuma günü mesai saati bitimine kadar ellerinde olacak şekilde gönderilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.


Yaz okuluna başvuru yapmak ve ayrıntılı bilgi almak için 020 7320 3439, 07743320324 numaralı telefonu arayabilir, [email protected] adresine e-posta yollayabilirsiniz.

781640cookie-checkYaz Okulu’nun ikincisi Temmuz’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.