Yeşilırmaklılar eğlenirken yardım ettiler

Londra’da faaliyetlerini sürdüren Yeşilırmaklılar Derneği, geçtiğimiz günlerde çok sayıda davetlinin katıldığı bir balo düzenledi. Cyprus Meze Bar’da düzenlenen balo renkli görüntülere sahne oldu.


Yeşilırmaklılar Derneği yıllık balosu, geçtiğimiz Pazar günü kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla coşkulu bir şekilde yapıldı. Baloya Yeşilırmaklılar Derneği Başkanı Serhat İncirli, İşçi Partisi Türk Örgütü Başkanı Tahsin İbrahim, Münir Tatar, Nural Ezel, Yeşilırmaklılar Derneği Başkan Yardımcısı Necmi Şerifali, dernek sekreteri Zeki Ziya, Enver Kannur, Sabahattin Musa, Yakup Hüseyin, Ethem İbrahim, Soner Nidai ve Alkan Mustafa’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.



Serhat-İmren İncirli çifti dans ederken


“AMAÇ DOSTLUK VE DAYANIŞMA”


Gecenin ilerleyen saatlerinde Yeşilırmaklılar Derneği Başkanı Serhat İncirli kısa bir konuşma yaptı. Yeşilırmaklılar’ın çalışkan, zeki ve üretken insanlar olduğunu ifade eden İncirli, gecede emeği geçen herkese tek tek teşekkür etti. 


Açık Gazete’ye ayrıca konuşan Başkan İncirli, asıl amaçlarının Yeşilırmaklılar’ı biraraya getirerek dayanışma ve dostluğu geliştirmek olduğunu vurgulayarak, gecede toplanan yaklaşık 1.500 Sterlin’in Yeşilırmak için harcanacağını söyledi.


Saat 20.00 sıralarında başlayan baloya katılan konuklar, çeşitli ikramların yanı sıra zengin bir müzik programıyla coşup eğlendiler. Cyprus Meze Bar Restaurant’ın sanatçı kadrosu Turgay Göçen, Eray, Soner ve Ersan Tekin, seslendirdikleri popüler parçalarla konuklara keyifli anlar yaşattılar. Sanatçı Eray’ın şarkıları ile coşan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek dans etti. 


Baloda bir araya gelen Yeşilırmaklı işadamları, gündemdeki konular üzerine fikir alışverişinde bulundular. Gecenin sonlarına doğru piyango çekilişi de yapıldı. Çekilişte, çeşitli hediyeler ve ikramiyeler dağıtıldı.


FOTOĞRAF: Eğlenen Yeşilırmaklılar’ı ve Enfield’de İşçi Partisi’nin yenilgisine üzülen Tahsin İbrahim’i (küçük foto) görüyorsunuz.

780640cookie-checkYeşilırmaklılar eğlenirken yardım ettiler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.