Yeni yılda yeni kapılar açın

Kapı Fuarını marka haline getiren Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen 5.Uluslararası Kapı ve Yan Sanayi Fuarı 2011 yılı içersinde geçtiğimiz fuarlara istinaden çok daha hacimli geçeceğinin sinyallerini veriyor.

4. yılında tüm dünyada sektörün bildiği ve takip ettiği bir organizasyon haline gelen KAPI FUARI resmi olarak almış olduğu Uluslararası Fuar ibaresi ve her yıl gelişen içeriğiyle yurtdışından gelecek ziyaretçiler ve katılımcılar açısından tercihlerde 1. Sırada yer alıyor. Katılımcıların yüksek oranda verim alabileceklerini belirten Demos Fuarcılık yetkilileri; müteahhitler, mimarlar, inşaat şirketleri, ihaleler ve diğer yeni anlaşmaların gerçekleştirilmesinden önce kapılarını açacak olan 5. Uluslar arası Kapı Fuarını 2011 yılı içersinde Şubat ayını özellikle seçtiklerini belirttiler.

2011 yılında satılacak olan kapılar sezonun ilk fuarında seçilecek. Dünya kapı sektörünün Türkiye’de düzenlenen en büyük ve tek olan 5. ULUSLAR ARASI KAPI ve YAN SANAYİ FUARI 10 – 13 Şubat 2011 tarihinde Istanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’ de sizleri bekliyor.

752490cookie-checkYeni yılda yeni kapılar açın

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.