Yetmişlik Senatörün yirmilik karısı olay oldu…

Liberal Parti’den Senato’ya seçilmiş yetmişlik Rod Zimmer’in yirmilik genç eşi, uçak yolculuğunda fenalaşan kocasına yardım edilmiyor diye kıyameti kopartmış, yaşlı başlı Senatör hosteslerin yardımıyla iyileştikten sonra genç kadın nedense bu kez eşine saldırmıştı. Senatörün eşi bu yaptıklarının ardı sıra havalimanında önce tutuklanmış, sonradan koşullu serbest bırakılmış, bu gelişmeler üzerine çiftin kısa süre evvel evlenmesine varıncaya kadar açılmadık ¨kirli bohça¨ bırakılmamıştı.

Kanada’nın Yahudi asıllı Senatörü Zimmer’in internet üzerinden tanışıp evlendiği sırada, şimdi karısı olan Maygan Senseberger’in henüz rüşdünü-yaşını idrak etmediği, çocuk yaşta evlendiği söylentisine kadar ulaşan bu dedikodular Kanada içhatlarında uçuş yaptıkları sıra uçakta Senatörün fenalaşması ardından ortaya çıktı. Saskatoon kenti havalimanına inildiğinde hem uçak mürettebatı ve hem de yolcular tarafından polise şikâyet edilen Bayan Senseberger güvenliği bozmak, görevlileri tehdit etmek gibi suçlamalarla tutuklandı, cezaevine konuldu. Bu gelişme üzerine başta Kanada tv’leri olmak üzere tüm basın adliye kapısında nöbete geçti.

Hakimin kefalet karşılığı serbest bıraktığı Bayan Senseberger’in uçakta kalbi sıkışıp sonra aldığı ilaçlarla rahatlayan Senatör’ü de her şey olup bittikten sonra azarladığı, hatta ¨Senin boğazını keser, öldürürüm¨ diye tehdit ettiği iddia edilince, mahkeme karı kocanın bir süre ayrı kalmasını emretti. Bu nedenle evine gidemeyip bir otelde kalmaya başlayan Senatörün çiçeği burnunda genç karısı, aşırı düzeyde olan masraflarının ödenmesi için kocasından kredi kartını isteyince bu kez mahkeme buna da karşı çıktı.

Bu ve buna benzer bir dolu ¨şöyle oldu, böyle oldu¨ biçiminde süren haberler, dedikodular, söylentiler şu sıralarda Kanada’nın en ciddi basın organlarına kadar her yerde okunabiliyor, televizyon kanalları konuya yer veriyor.

1541910cookie-checkYetmişlik Senatörün yirmilik karısı olay oldu…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.