Yıldız Kenter 60 yıldır sahnede

Kenter Tiyatrosundaki provada, ”Victoria” karakterini canlandıran Defne Halman’a, oyuncu Engin Hepileri eşlik etti. 


Oyunun ardından alkışlarla sahneye gelen Yıldız Kenter, oyuncuların ve ekibin, eserin hazırlanış sürecini mutlu kıldıklarını belirterek, ”Her birine, arkadaşlarıma, çocuklarıma, bana böyle bir geceyi hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Sizlere de gelerek taçlandırdığınız için teşekkür ederim” dedi. 


Kenter, 60 yıl önce ilk kez profesyonel olarak sahneye çıkıp, ”12 Gece” adlı oyunda rol aldığını ifade ederek, ”Oynadığım oyuncuların hepsi benim ustalarımdı. Hepsinin önünde saygıyla eğiliyorum. Galiba beni mezun ettiklerinde fazla şişirildim. Öğrenciyken kocaman roller verdiler” diye konuştu. 


Öğrenciliğinin hala sürdüğünü, bu gece de yine ”bir imtihana girdiğini” belirten Kenter, başarılı olduğunu umut ettiğini söyledi. 


Yıldız Kenter, annesinin konservatuvara girmesine sıcak bakmadığını, ancak babasının mutsuzluğunu görerek kendisini konservatuvara kaydettirdiğini söyledi. 


Kenter’in sanat hayatının 60. yılını kutladığı geceye, Haldun Dormen, Mehmet Ali Alabora ve Demet Evgar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda tiyatrocu katıldı.

1071040cookie-checkYıldız Kenter 60 yıldır sahnede

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.