YouTube ve Face’i kapatma sinyali

Erdoğan, Sabah gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, Sabah yazarları Rasim Ozan Kütahyalı, Mahmut Övür ve Mehmet Barlas ile A Haber Ankara temsilcisi Murat Akgün moderatörlüğünde biraraya geldiği programda, konu internet yasasına geldiğinde, “O alanda da 30 Mart’tan sonra atacağımız yeni adımlar var” dedi.

Başbakan, “Bu konuda kararlılığımız var. Bu milleti Youtube’a Facebook’a, bilmem şuraya buraya yediremeyiz. Atılması gereken adım neyse biz bu adımı en kesin hatlarla atacağız” diye konuştu.

Erdoğan, “Kapatılmaları da dahil mi?” sorusunu “Dahil, çünkü yani bu insanlar veya bu kurumlar kazançları için, imkanları için her türlü ahlaksızlığı her türlü casusluğu, ajanlığı teşvik ediyor. Yani çünkü bunun sınırı yok, sınırsız bir şey bu. Böyle bir özgürlük anlayışı kabul edilemez” dedi.

Erdoğan son zamanlarda Türkiye gündeminden düşmeyen telefon dinlemeleri ile ilgili olarak ise “Tehditten kurtarmak için ilk adımı attık. Bunların devamı niteliğindeki adımları da atacağız. Şu anda dinlenme riski olmadan konuşacak durumda değilim. Güvenli hat kullanmıyorum, artık normal telefondan konuşuyorum. ‘Dinlerseniz dinleyin’ diyorum. Bu dinlemeler adamı ipe götürür, çok montaj var. Adamı eşinden ayırır” diye konuştu.

1412130cookie-checkYouTube ve Face’i kapatma sinyali

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.