Yunanistan, Londra’ya ‘sponsor’ oldu

Yunanistan’ın turizm açısından büyük umut bağladığı Atina 2004 Yaz Olimpiyatlarının üzerinden beş gün geçtiği halde, beklenen ziyaretçi girişleri gerçekleşmedi.


Olimpiyatlardan umduğunu bulamayan Yunanistan, 2005 yılı turizmini kurtarmak için kasım ayında yapılacak olan Londra WTM Fuarı’na ana sponsor oldu.


WTM’nin 25. gümüş yılı Yunanistan’ın, ençok turist çektiği İngiltere’de yapılan turizm fuarına ana sponsor olarak bu pazardaki gerilemesini durdurmayı amaçladığı bildirildi.
WTM’nin bu yıl 25. gümüş yılı olması nedeniyle daha kalabalık olmasını da dikkate alan Yunanistan’ın bunu fırsat olarak gördüğü belirtiliyor.


BOŞ STADLARA TEPKİ
Yunanistan ulusal Turizm Örgütü GNTO tarafından yapılan açıklamada, turizmde ön sıralara çıkmak ve nitelik sıçraması yapmak için böyle bir girişimde bulunulduğu belirtilirken GNTO Başkanı Harry Coccossis, Yunanistan’ın aynı zamanda konferans, kongre ve toplantı pazarında da ön plana çıkmaya çaba harcadığını ve bunun için yeni tesislerin tamamlandığını söyledi.


WTM’nin Fuar direktörü Fiona Jeffery de yaptığı açıklamada,Yunanistan’ın WTM’nin 25. gümüş yılında ana sponsor olmasının kendileri için de önemli olduğunu söyledi.



 

720750cookie-checkYunanistan, Londra’ya ‘sponsor’ oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.