Yüzsüzlere yüz resmi…

UAÖ Türkiye destekçilerinden yapılan açıklamada, “Bu kampanyanın ana etkinliklerinden biride ‘1.000.000 Yüz’ fotoğrafının çekilmesidir. UAÖ Batman Grubu olarak kampanyaya destek ve halkımızı silahların yarattığı tahribatlar hakkında bilinçlendirmek amacı ile bir etkinlik düzenliyoruz” denildi.


Açıklamada kampanya ile ilgili şu bilgiler yer aldı:


Cumartesi günü saat 12 de Gülistan Caddesi Zin Parkı bitişiğinde bir tanıtım standı açılacaktır. Standa yüz fotoğrafları çekilecek ve kampanya ile ilgili ücretsiz broşürler dağıtılacaktır. Stand l2.00- l6.00 saatleri arasında açık kalacaktır. Kentimizde yaşanan intihalar ve cinayetlerin büyük ölçüde silahla olması bu kampanyanın kentimiz açısından önemini ortaya koymaktadır.”


“Daha güvenli bir dünyada yaşamak için toplumu bilinçlendirmeyi amaçlayan kampanyamıza başta insan hakları savunucuları olmak üzere herkesi desteğe çağırıyoruz” denilen açıklamada kampanyanın amacı da şöyle açıklandı:


Silahlar Denetlensin Kampanyası’nın ana amacı uluslar arası silah ticaretinin kontrol altına alınmasını sağlayacak bir uluslararası silah ticareti sözleşmesinin BM ve tüm dünya devletleri tarafından kabul edilmesini sağlamaktır. Bu amaçla tüm dünyada toplanacak 1.000.000 yüz fotoğrafı Haziran ayında yapılacak olan ‘Hafif Silahları Gözden Geçirme’ toplantısında BM’ye teslim edilecektir.”


Daha fazla bilgi [email protected] adresinden alınabilir

1028160cookie-checkYüzsüzlere yüz resmi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.