Özer çiftinden çifte parti

Geçen Pazar Özer restoranda saat 12’de başlayan “çifte parti” akşama kadar sürdü.

Özer çifti, 4 kırmızı üniformalı kadın refakatcinin eşliğinde dört beyaz atlının çektiği faytonla Özer Restoran’a geldi. Faytonlu yolculuğun My Fair’deki Özer ailesinin evinden başlarak Buckingham Palace, Trafalgar Meydanı, Piccadilly ve Oxford Caddesi’ni geçtiği öğrenildi.

Özer ailesinin ağırladığı konuklar arasında Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Liberal Demokrat Parti Başkan Yardımcısı Simon Hughes, Barones Meral Hussein Ece, KKTC’nin Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ve eşi İlhan Tuncalı, Büyükelçilik Ataşeleri, İşçi Partisi eski milletvekili Joan Ryan, Middlesex Üniversitesi öğretim üyesi Mehmet Ali Dikerdem ile basın çalışanları yer aldı.

Özer çiftinin mutluluğu için kadeh kaldıran konuklara, parti boyunca arp ve flütün ezgisinde özel düğün mönüsü sunuldu.

Geleneksel olarak her yıl Christmas partisi düzenleyerek dost ve arkadaşlarını ağırlayan Özer, bu yıl farklı bir parti düzenleme gerekçesini basına şöyle anlattı:

“Geçtiğimiz yıl sınırlı sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz evlilik törenimize sizleri davet edememiş olmanın üzüntüsü içindeydik. Ancak sizlere daha önce söz verdiğimiz üzere, evlilik törenimizin tekrarını bugün yaptık. Bu mutlu günümüzde sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz.”

Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz. Hüseyin Özer, Din Hizmetleri Müşaviri Prof. Dr. Seyfettin Erşahin, Kübra Özer ve Bayan Erşahin

Özer çiftinin mutluluğu için kadeh kaldıran konuklar Özer ailesini alkışlarla kutladı.

Çifte partide özel mönü ikram edildi…

Partide basın için de özel masa hazırlanmıştı…

Partinin yemek müziği arp ve flütün ezgisiydi…

Özer ailesinin partisinde farklı kültürden misafirler vardı.

Barones Meral Hussein Ece ve ailesi ile Middlesex Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Ali Dikerdem de konuklar arasındaydı. Barones Ece’nin Annesi Ayşe Hussein parti günü 81’nci yaş gününü de kutladı…

Özer çifti KKTC’nin Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ve eşi İlhan Tuncalı ve kızlarıyla…

Özer çifti kırmızı halıdan yürüyerek restorana girdi…

Özer çifti, 4 kırmızı üniformalı kadın refakatcinin eşliğinde dört beyaz atlının çektiği faytonla Özer Restoran’a geldi.

Özer çiftini taşıyan fayton (kupa) merkez Londra’yı dolaşarak restorana geldi.

845740cookie-checkÖzer çiftinden çifte parti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.