Zihinsel engelli çocuklara yardım

Londra’nın Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır, bedensel ve zihinsel engelli çocuklar yararına yardım balosu düzenleyecek.

Başkan Ali Bakır’dan alınan bilgiye göre yardım balosu 18 Nisan Cumartesi akşamı Tottenham bölgesindeki La Royale Banqueting Suite’de gerçekleşecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Ali Bakır, son yıllarda ülkede süren ekonomik krizden bedensel ve zihinsel engelli çocuklar vakıfları da olumsuz yönde etkilendiğini bizzat gözlemlediği için böyle bir yardım balosu düzenlemeye karar verdiğini belirterek, “altını çizerek söylüyorum; bedensel ve zihinsel engelli çocuklarımız çok zor durumda. Özellikle işverenlerimizin bu baloya gereken ilgiyi gösterip, duyarlı davranmalarını bekliyorum. Gereken yardımı yapacaklarından hiç kuşkum yok. Ancak resmi bir balo olacağından nakit para geçerli olmayacak ve balo günü kapıda bilet satışı mümkün olmayacak. Resmi prosödür nedeniyle mutlaka davetiye temin etmeleri gerekiyor. Gerekli itinanın gösterileceğine inanıyorum. Başarılı bir yardım balosu gerçekleştireceğimize inancım sonsuzdur” şeklinde konuştu.

Balonun davetiyeleri kişi başına her türlü içecekler dahil, 50 sterlin olup, temin etmek isteyenler detaylı bilgi edinmek ve davetiye temini konusunda aşağıda detayları verilen adres ile telefonlarla temas kurması gerekiyor.

Cllr. Ali Bakır;
Email; [email protected]
Tel; 020 8379 2836
Mob; 07813 549 780
Ms Lisa McEwan;
Email; [email protected]
Tel: 020 8379 4571
Ms Koulla
Email; [email protected]
Tel; 0208 379 4835

Yardım balosuna katılmak ve katkıda bulunmak isteyenlerin en geç 23 Şubat Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar davetiye talebinde bulunmaları gerektiği; telefon veya email ile temas kurmayanların baloya katılmasının mümkün olmayacağı kaydedildi.

853440cookie-checkZihinsel engelli çocuklara yardım

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.