26’ncı haftanın lideri Bursa

Bordo-mavili ekip, Colman’ın 30. dakikada attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazanırken, puanını 46’ya yükseltti. Galatasaray ise bu mağlubiyetin ardından 53 puanda kaldı ve bir maç eksiği bulunan lider Bursaspor’un ardından puan cetvelinde ikinci sırada kaldı. Ligde dün sahasında Gaziantepspor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe ile Galatarasay’ın arasındaki puan farkı 1’e indi. Sarı-lacivertliler, 52 puanla ligde üçüncü sırada bulunuyor.

Galatasaray’ın aldığı bu mağlubiyet, şampiyonluk yarışında, gelecek hafta Fenerbahçe ile Ali Sami Yen Stadı’nda yapacağı derbi maçın önemini daha da artırdı.

Turkcell Süper Lig’de 1 maç eksiğiyle liderliğini sürdüren Bursaspor ise yarın sahasında saat 20:00’de Denizlispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, bu maçı kazandığı takdirde en yakın takipçisi Galatarasay ile puan farkını da 5’e çıkaracak.

GOL KRALLIĞI

Turkcell Süper Lig’de gol krallığında ise Kayserisporlu Makakula 17 golle birinci sırada bulunurken, bu futbolcuyu 10’ar golle Beşiktaş’tan Bobo, Gaziantepspor’dan Souza ve Trabzonspor’dan Umut Bulut takip ediyor.

Ligde Fenerbaçeli Alex De Souza-Guiza ikilisiyle birlikte Galatarasaylı Kewell, Trabzonsporlu Colman’ın 9’ar golleri bulunuyor.

Ligde 26. haftanın son karşılaşmasında lider Bursaspor, saat 20.00’de sahasında Denizlispor’u konuk edecek.
26. haftada bugün oynanan maçlar sonrasında oluşan puan durumu ise şöyle:

727030cookie-check26’ncı haftanın lideri Bursa

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.