Ağar’a ‘ortopedist’ benzetmesi

Seçimler yaklaşırken son toplanan Genel İdare Kurulu’nda bazı GİK üyeleri şehirlerdeki asayiş, güvenlik, hırsızlık, gasp ve kapkaç sorununa dikkat çekerek, Ağar’dan emniyetçi kimliğini kullanarak bu konuların çözümü için kamuoyuna mesaj vermesi önerisinde bulundu.


Bu doğrultuda Ağar, kapkaç ve asayiş olaylarının en çok kamuoyuna yansıdığı İstanbul’da ilk mesajını “İktidar olduktan sonra sokakları 15 gün içinde alacağım” diye iddialı bir şekilde verdi.


Tabanda yansıyan bu söylem DYP Kadın Kolları Genel Başkanı Dr. Ayşe Şaylı’ya yapılan ziyaretlerde kadınlar tarafından soruldu.


Şaylı, “Sayın Ağar, 15 günde çözeceğim diyor, bu nasıl olacak” sorusuna mesleği olan hekimlikten örnek göstererek yanıt verdi.


Şaylı, “Nasıl ki bir ortopediste bir kırığı ‘2 haftada iyileştireceğim’ dediği zaman ‘bunu nasıl yapacaksın’ diye sorulmuyorsa veya başka hekimlere tedavileri nasıl yapacakları sorulmuyorsa sayın Ağar’a da bu sorulmamalıdır” dedi.


Şaylı, Ağar’ın Ankara ve İstanbul emniyet müdürlüklerinde bulunduğunu anlatırken, Emniyet Genel Müdürlüğü döneminde ise teröre karşı büyük mesafe alındığını anlattı. ANKA


 

1041140cookie-checkAğar’a ‘ortopedist’ benzetmesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.