Şahsine Keskin dostlarını yasa boğdu

Keskin, geçen cumartesi günü geçirdiği ikinci epilepsi krizini atlatamayınca yaşama veda etti. Genç kadının ani ölümü dostlarını ve eski iş arkadaşlarını yasa boğdu. Otopsi sonrasında genç kadının cenazesinin Süleyleymaniye Camisi’nde yapılacak tören sonrasında KKTC’ye götürüleceği belirtildi.


Genç kadın evli ve bir oğlu bulunuyordu.


Turkish Bank UK Merkez Şube Müdürü Çiğdem Beyköylü Keskin’in çevresinde çok sevilen birisi olduğunu belirterek acılı ailesi ve dostlarına başsağlığı diledi.


“Son derece hayat dolu, gülümsemesi yüzünden eksik olmayan pozitif bir insandı. Eşine ve oğluna tutkusu çevresi tarafından bilinen en önemli özelliğiydi” diye arkadaşını anlatan Beyköylü şunları söyledi:


“Sevgili Şahsine 17 yıl Turkish Bank UK’de hizmette bulunmuş ve 6 ay önce bankamızdan ayrılmıştı. Annesi Özel Şerif Ali, Kıbrıs’ın ilk kadın bankacılarındandır. Babasını 10 yaşında yitiren Şahsine, genç yaşta evlenip Londra’ya yerleşmişti. 3 yıl önce de epilepsi geçiren arkadaşımız, eşi ve oğlu ile Kıbrıs’a kesin dönüş hazırlığındaydı. Arkadaşımızı genç yaşta yitirmenin üzüntüsü içindeyiz…”


AÇIK GAZETE: Şahsine Keskin’in zamansız ölümünden büyük üzüntü duyduk. Acılı ailesine, dostlarına ve Turkish Bank UK’deki arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Keskin’in cenaze töreninin tarihi ve saati belirlendiğinde bu habere ek yapılacaktır.

806030cookie-checkŞahsine Keskin dostlarını yasa boğdu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.