Alanya, Polonya’da tanıtım atağında

Şaşmaz Warşowa’da son gün Türkiye Tanıtma Müşaviri Onur Gözet, Ben Tour Genel Müdürü Tolga Sarıyüce ve GTI – Travel Genel Müdürü Slawomir Szulc’u ziyaret etti. Türkiye Tanıtma müşaviri Onur Gözet’i ziyareti sırasında Alanya’da yapılan çalışmaları anlatan Şaşmaz, Gözet’in de Alanya’ya yardımcı olacağını memnuniyetle öğrendiğini ve işbirliğinin arttırılacağını söyledi.

Daha sonra Türkiye’ye opersyon yapan Tur Operatörlerini de ziyaret eden Şaşmaz Ben Tour Genel Müdürü Tolga Sarıyüce’yi ofisinde ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra GTI Travel Polonya Genel Müdürü Slawomir Szulc’u ofisinde ziyaret eden Şaşmaz GTI Kayı Group’a da Katowice fuarında kendi stantlarında Alanya tanıtım malzemelerini dağıttıkları ve sürdürülen işbirliği için teşekkür etti. GTI Kayı Group Polonya Genel Müdürü Slawomir Szulc da Polonya’da Alanya’nın her geçen gün daha da önem kazandığını belirterek işbirliğine her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Son olarak da Wezyr Holiday Genel Müdürü Kaan Ergun’la görüşen Şaşmaz Wezyr Genel Müdürü Ergun ve Ben Tour Genel Müdürü Sarıyüce’nin incelemelerde bulunmak üzere Alanya bölgesine geldiklerini burada da temaslarda bulunup kendilerine yerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vereceklerini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF: Nurkan Şaşmaz ve Varsova Kültür ve Tanıtma Müşaviri Onur Gözet

1103050cookie-checkAlanya, Polonya’da tanıtım atağında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.