Amerika’da en iyi kahkaha sahibi bulundu…

Julie bir gülmeye başladı mı kimse onu durduramıyor ve kahkahadan kırılıyor. Vara yoğa, her şeye gülmekte olan Julie Ostrow’un kahkakası bir başlayınca durmak bilmiyor, en az 10 dakika sürüyor ve bu süre yarışmanın değerlendirme ölçütleri arasında yer alıyor. Ostrow gülünce birkaç saniye içinde çevresinde olan herkes kahkaha tufanına karışıp göz yaşları içinde kalıyor ve gülmekten çeneleri ağrıyor.

İlki, Kanada’nın Montreal kentinde, 2011 yılında düzenlenmiş olan uluslararası gülme yarışmasına dünyadan katılan az çıkınca, Amerika ve Kanada dışında pek gülen insan bulunamaz diye yarışma sadece ABD’ye alındı.

Bu yıl, Kaliforniya’nın San Diego kentinde yapılan gülme yarışmasına 300 yarışmacı aday katıldı ve elenenler arasında kalan son 20 adayın gülmesi kriz haline dönüşünce sık sık yarışmaya ara verildi. Önceki gün kahkahalar arasında tamamlanan yarışmayı yoga hocası ve gülme dersleri veren Bayan Ostrow kazandı. Ostrow’un yarışmada izleyen Türkler ise ¨Ah, ah, bizim Saba Tümer burada olacaktı ki herkesi solda sıfır bırakacaktı!¨ diye hayıflandı.

1549280cookie-checkAmerika’da en iyi kahkaha sahibi bulundu…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.