Ankara Anlaşması, Son Durak’ta

Yönetmenliğini Gökhan Özyol’un, Yapım Koordinatörlüğünü Mesut Kaya’nın üstlendiği Son Durak’ın sunucusu ve editörü Hilal Yılmaz İngiltere’nin Göçmenlerden Sorumlu Bakan Tony McNulty ile özel bir röportaj gerçekleştirdi.


McNulty, İngiltere’de yaşayan Türkçe konuşan toplumun gündeminden düşmeyen ve en büyük sıkıntısı olan “Ankara Anlaşması ve çalışma vizesi” konusunda açıklamalarda bulundu.


YEREL SEÇİMLERDEKİ ADAYLAR KONUŞACAK


Son Durak’ta ayrıca İngiltere’de “Modanın Genç Dahisi” olarak bilinen Türk modacı Bora Aksu’nun Londra Moda Haftası’ndaki 2006 sonbahar-kış defilesi yer alacak.


Programda ele alınacak konular arasında ayrıca Türk kahvesinin serüvenini Mambocino Cafe’nin sahibi Nedim Aydoğdu anlatırken geçen haftalarda işlenen yerel seçimleri ele alacak. Son Durak, 4 Mayıs ta yapılması beklenen yerel seçimler öncesinde İngiltere’de yaşayan Türkçe konuşan toplumu 13 Mart’a kadar seçim kütüklerine kaydolmaya ve seçim günü oylarını kullanmaya davet ediyor. Seçimlerde aday olan politikacılarımız ile Türkçe konuşan toplum arasında köprü olmayı başaran Son Durak bu hafta Türkiyeli ve Kıbrıslı adayların mesajlarını iletecek.

788870cookie-checkAnkara Anlaşması, Son Durak’ta

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.