Şansın bu kadarı olur…

Son kazandığı paranın ardından bu işe burun kıvıran Joan G.Rihtner, “Ben ne zaman istesem zaten kazanırım, bu iş istememe bağlı” diye olan biteni küçümsedi. Bu açıklamalar üzerine bilinç, ruh, metafizik, ruhlar ve bilinmeyen âlemler, burçlar ve gizli sırlarla ilgilenen Amerikalılar ve özellikle kadınlar duruma ilgiyle yaklaştı.

Teksas Eyaleti’nin Corpus Christi kentine yaşamakta olan bayan Rihtner, bugüne kadar eyalet piyangosundan toplam olarak 20 milyon 400 bin Dolar kazandı. Bu paralara artık tamâh etmeyen Rihtner, “Bu da bir şey mi, ben istesem dünyanın parasını kazanırım, ama istemiyorum!” diye piyangoya meydan okudu.

Üst üste piyango talihlisi olması nedeniyle durumundan kuşkulanan Eyalet polisi ve FBI her yönüyle soruşturma ve kovuşturma yaptığı hâlde hiçbir usûlsüzlüğe rast gelinmedi. Matematikçilerin ve olasılık hesabı yapan istatistikçilerin ilgisini çeken bu raslantıyı şimdiye kadar açıklayan tek şey ise, bayan Rihtner’in “Ben de talih perisi geziniyor, şimdi istesem dünyanın en büyük piyangosunu kazanırım” diyen sözleri oldu.

1517310cookie-checkŞansın bu kadarı olur…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.