‘Antibiyotikten sakının’

Özbek, eczaneye başvuran özellikle Türkçe konuşan toplum üylerinin recetesiz antibiyotik sorduklarını belirterek, “Toplumumuzda eş dostu tavsiyesi ile ilaç almak ne yazık ki çok yaygın. Özellikle antibiyotiklerden kaçınmak gerekir. Mevsim hastalığı grip için de ilaç yerine dinlenmeyi tercih etmeleri gerekir” dedi.


“GECE YARISINA KADAR AÇIK”


Med-Chem Pharmacy’nin sabah 9’dan gece yarısına kadar hizmette oludğunu belirten Özbek hafta sonları da kulak burun boğaz konusunda uzman doktor Orhan Eskici’nin hastaları kabul ettiğini söyledi.


Eczanenin uzun saatler açık kalarak bölge sakinlerine bir hizmet götürdüğünü belirten Özbek, Türkçe ve Kürtçe konuşan çalışanlarla toplum üyelerine sağlık konusunda her zaman ücretsiz danışmanlık yaptıklarını da sözlerine ekledi.


ALİ GÜL ÖZBEK?


Afşin Elbistan’da doğdu. Türkiye’de Fakültesini bitirdi ve büyük ilaç şirketlerinde kimyager olarak çalıştı. 1992’de “master” yapmak için geldiği İngiltere’de Porstmouth Eczacılık Fakültesini bitirdi.


2000’de Bedford’da staj yaparken tanıştığı Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Orhan Eskici ile 2007’de “73 Parade Green Lanes Haringey N4 1DU” adresindeki Med-Chem Pharmacy’yi hizmete açtı.


Özbek’in ağrıdan sigarayı bıraktırma uzmanlığına 26 dalda sertifikası bulunuyor.

819230cookie-check‘Antibiyotikten sakının’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.