Çare Merkezi resmen açıldı

Kanser Araştırma Vakfı (PCRF) bünyesinde çalışmalarını sürdüren merkezin açılışını Enfield Belediye Başkanı Bill Price yaptı. Price, bölgede böyle bir merkezin varolmasının faydalarına değindiği konuşmasında Profesör Mustafa Camgöz’e ve ekibine teşekkür etti. Enfield bölgesi Milletvekili David Burrowes ise Türkçe konuşan toplum ile içiçe olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken ‘Bölgede bir ilk olan bu merkezin, ihtiyacı olan herkese büyük yarar sağlayacağından eminim’ dedi.


Kanser Araştırma Vakfı başkanı Mustafa Camgöz Çare Merkezi’nin Türkçe konuşan toplum için çok önemli olduğuna değindiği konuşmasında merkeze başvuran bütün vatandaşlara imkanların elverdiği ölçüde yardım edileceğini belirtti. Camgöz, verilen hizmetlerden ücret alınmayacağını, merkezin yardımlarla ve üyelerin katkılarıyla yaşayacağını açıkladı. Camgöz ayrıca duyarlı vatandaşlara güvendiğine değinirken ‘Çare Merkezi, kanser hastaları ve ailelerine hastalığın yarattığı korku ve belirsizliği azaltmak için gerekli olan bilgi, öneri ve desteği sağlayan bir kuruluştur’ dedi.


Açılışa Cllr Ertan Hürer, Cllr Doğan Delman, Cllr Yasemin Brett, İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi başkanı Ali Ratip Doğruer, Yusuf Çiçek, Erdoğan Derviş, Londra Türk Radyosu yetkilileri Erkan Pastırmacıoğlu ve Kalemi Dedezade’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.


FOTOĞRAF: Dr. Mustafa Camgöz

789520cookie-checkÇare Merkezi resmen açıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.