Çavez: Palin acınası bir güzellik kraliçesi

Palin, bir röportajında “gerekirse, Hugo Çavez gibi diktatörlere müzakereler ya da yaptırımlar yoluyla baskı yapabiliriz” demişti. Bir açılış töreninde konuşan Çavez, Palin’in bu sözlerine karşılık verdi.

Çavez, “zavallı şey, onun için üzülmeliyiz” diyerek, Palin’in “biblo rolüne konulmuş bir güzellik kraliçesi olduğunu” söyledi.

Venezüella Devlet Başkanı, insanların Palin’le ilgili olarak İsa Peygamber gibi “Tanrım onu affet, ne söylediğini bilmiyor” demesi gerektiğini dile getirdi.

MAKYAJCISINI ZENGİN ETTİ

McCain’in seçim kampanyası personeli içinde ekim ayının ilk yarısında en fazla para ödenen kişinin, başkan yardımcısı adayı Palin’in makyajcısı olduğu açıklandı.

Palin’in kuaförü de, en fazla para ödenenler listesinde dördüncü sırada yer aldı.

ABD basınında, kampanya harcama verilerinden yararlanılarak yapılan haberde, kampanya çerçevesinde Palin ile beraber seyahat eden makyajcı Amy Strozzi’ye ekimin ilk yarısında 22 bin 800 dolar ödendiği bildirildi.

Cumhuriyetçilerin kampanyasında aynı dönemde ikinci en fazla para alan kişi, 12 bin 500 dolarla McCain’in dış politika başdanışmanı Randy Scheunemann oldu. McCain’in kıdemli halkla ilişkiler danışmanı Nicole Wallace’a da 12 bin dolar ödendi. Listenin dördüncü sırasında Palin’in kuaförü Angela Lew yer aldı. Lew’a da ekimin ilk iki haftası için 10 bin dolar ödendi.

Daha önce de, Palin’in kampanyada giydiği elbiselerin bedelinin ve ilgili yan masrafların 150 bin doları bulduğu dile getirilmişti.

Bu arada halen Alaska eyaletinin valisi olan Palin, kızkardeşinin olaylı şekilde ayrıldığı eski eşini eyaletin polis gücünden attırma çabasıyla nüfuzunu kullandığı yönünde kendisini suçlayan resmi bir raporla ilgili olarak ifade verdi.

 

1180740cookie-checkÇavez: Palin acınası bir güzellik kraliçesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.