Ayşe Kamran Ezel’i kaybettik

Uzun yıllardan beri Londra’da yaşayan ve Baf kasabasının Ayani köyünden merhum Kamran Ezel’in eşi Ayşe Ezel, 23 Haziran Çarşamba günü yaşamını yitirdi. Merhume için 2 Temmuz Cumartesi günü Palmers Green bölgesinde bulunan Palmers Green Camii’nde bir cenaze töreni düzenlenecek.

Saat 14.30’da yapılacak törenin ardından Türk Mezarlığı olarak adlandırılan Montague Road Mezarlığı’nda defnedilecek. Annesinin vefatından dolayı çok üzgün olduğunu ifade eden 5 evladın en küçüğü olan Nural Ezel, “Ezel ailesi olarak annemizi kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz.

Merhumeye Allah’tan rahmet, tüm Ezel ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Merhumenin çevresinde yardımseverliği, çocuklarına ve torunlarına düşkünlüğü ile tanındığını dile getiren Nural Ezel, “ Hayat bir çiçek gibi açıp sonra da solarken, zaman su gibi akıp gidiyor ve acılı günler geldiği zaman üzüntüler hakim oluyor. Annemiz aramızdan ayrılmış olabilir. Ama O daima kalbimizde yaşayacak, O’nun yeri hiçbir zaman doldurulamayacak” dedi.

Mağusa Gümrük Müdürlüğü kurucularından merhum Kamran Ezel’in eşi olan Ayşe Ezel, Muharrem, Cevdet, Cemal, Eren ve Nural adında 5 oğul ve 15 torunu bulunuyor. Olay gazetesi genel yayın yönetimini Nesin Fehmi başta olmak üzere gazete çalışanları olarak Ayşe Ezel’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli Ezel ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

858000cookie-checkAyşe Kamran Ezel’i kaybettik

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.