Aziz Yıldırım Arda’yı resmen istedi !

Üç büyük kulübün başkanları önceki gece Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ´ın evsahibi olduğu gecede biraraya geldi.

Fanatik’in haberine göre Aziz Yıldırım: Arda’nın bonservisi için 15 milyon Euro veririm. Parayı da pazartesi günü hesabınıza peşin olarak yatırırım…

Adnan Polat: Siz galiba benim Galatasaray’daki görevime devam etmemi hiç istemiyorsunuz

Üç büyük kulübün başkanları önceki gece Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ’ın evsahibi olduğu gecede biraraya geldi. Mehmet Topuz ve Gökhan Zan transferlerinden sonra kamuoyunun aklından geçen ‘Acaba araları açıldı mı?’ sorusunun cevabını almak ise 30 saniye sürdü. Gece tam anlamıyla, ‘Dostların buluşması’ şeklinde geçti.

Üç başkan son derece samimi ve eğlenceli bir sohbete dalarken, geceye damgasını vuran konu hiç şüphesiz Aziz Yıldırım’ın, Adnan Polat’tan Arda Turan’ı istemesi oldu.

Sarı-Kırmızılı genç yıldızın bonservisi için Galatasaray Başkanı’na 15 milyon Euro öneren Yıldırım, “Arda’yı verin pazartesi günü hesabınıza parayı peşin yatırayım” dedi.
Polat’ın bu teklife yanıtı ise esprili oldu: “Aziz başkan sen benim artık başkanlık yapmamı istemiyorsun herhalde.”
Arda’yı satmalarının söz konusu ve mümkün olmadığını belirten Polat, Aziz Yıldırım’a, “Sen bize Gökhan Gönül’ü sat başkan” talebinde bulundu. Sarı-Lacivertli ekibin başkanı buna karşılık, “Sen Arda’yı satabilirsen, ben de Gökhan’ı o da isterse veririm. Artık bunları aşmamız lazım. Büyük kulüpler arasında da futbolcular transfer olabilmeli, herkes de bunu anlayışla karşılamalı” diye konuştu.

Kaynak: spor3.com

724620cookie-checkAziz Yıldırım Arda’yı resmen istedi !

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.