Azmettirici zanlılar aynı cezaevinde

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in 19 Ocak 2007 tarihinde gazetenin önünde öldürülmesi olayı ile ilgili Bayrampaşa Cezaevinde tutuklu bulunan Yasin Hayal ve Erhan Tuncel, Tekirdağ F Tipi Cezaevine nakledildi.


Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen nakil sonrası Hayal ve Tuncel, tek kişilik ayrı odalara konuldu.


Öte yandan, cinayetle ilgili Bayrampaşa Cezaevinde tutuklu bulunan Ogün Samast’ın dün akşam yüksek güvenlikli Kandıra F Tipi 2 Nolu Cezaevine konulduğunu kaydeden yetkililer, Ersin Yolcu, Ahmet İskender ve Zeynel Abidin Yavuz’un da Kandıra F Tipi 1 Nolu Cezaevinde bulunduğunu bildirdiler.



3 GÖZALTI İSTANBUL YOLUNDA


Dink’in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Trabzon’da gözaltına alınan 3 kişinin, İstanbul’a gönderildiği bildirildi.



Dink’in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında İstanbul’daki sorgularının ardından tutuklanan zanlıların verdiği bilgiler doğrultusunda, Trabzon’da 3 kişi daha gözaltına alındı.


İsimleri açıklanmayan ve olaya ilişkin tutuklanan Erhan Tuncel’in arkadaş çevresinden oldukları belirtilen bu kişilerin, sorgularının yapılması için İstanbul’a gönderildikleri bildirildi.


İLGİLİ YAZI:
– Hrant Dink: Ruh halimin güvercin tedirginliği

1038460cookie-checkAzmettirici zanlılar aynı cezaevinde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.