‘Babam Irak’ta harika bir iş yaptı!’

ABD’de, Diane Sawyer’la 20/20 Show’a katılan Başkan George Bush’un yazar ve öğretmen kızı “first daughter” Jenna Bush ailesi ve özel yaşantısı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İlk kez bir televizyon programına katılan 26 yaşındaki Bush, evlilik planları, UNICEF bünyesinde katıldığı yardım çalışmaları ve 17 yaşındaki AIDS’li bir kızın hikayesini yazdığı kitabını anlattı. İşte Jenna’nın açıklamaları:

SABAH 4’TE EVLENME TEKLİFİ

Uzun zamandır birlikte olduğu ve babasının seçim kampanyalarında da çalışan Henry Hager’ın ona kısa süre önce yaptığı evlenme teklifini kabul etmiş. Jenna, “Bana bir süprizi olduğunu söyleyerek Cadillac dağındaki Acadia Ulusal Parkı’nda sabaha karşı 4’te dolaşmaya çıkardı. Tam 1.5 saat yokuş çıktık ve tepeye vardığımızda bana büyükannesinin yüzüğünü vererek evlenme teklif etti” dedi.

“ÜLKEMİ TESİL EDİYORUM”

Programda kendisine babası ve Irak’taki durumlarla ilgili sorular yöneltilmesi üzerine, önce yorum yapmak istemeyen Jenna daha sonra babasının Irak’ta harika bir iş yaptığını ve onu desteklediğini söyledi. Jenna şöyle devam etti: Yapılan eleştirileri anlıyorum. Ama ülkenize hizmet etmenin çeşitli yolları var ve benim için en uygun olanı UNICEF için çalışmak ve öğretmek ve ülkemi temsil etmek. / AKŞAM

1158870cookie-check‘Babam Irak’ta harika bir iş yaptı!’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.