Babasının külleriyle bisikletini çaldılar

Mersin Tren İstasyonundan Adana’ya gitmek üzere bilet almak için içeri girdiği sırada dışarıda bıraktığı bisikletinin çalındığını görünce en yakın karakola şikayette bulunan Keith Hallagan, bisikletiyle birlikte babasının küllerinin de çalındığını ihbar etti.

İskoçyalı turist Hallagan şikayetinin ardından yaptığı açıklamada, yaklaşık 6 ay önce bisikletiyle İskoçya’dan dünya turu için yola çıktığını, Belçika, Almanya, Fransa, Yunanistan, Mısır ve Kıbrıs’ı gezdikten sonra Mersin’e geldiğini söyledi.

Buradan trenle Adana’ya gitmek istediğini anlatan Hallagan, Mersin Tren Garı’na bilet aldıktan sonra dışarıya çıktığında bisikletini bulamadığını, çalınan bisikletinde çantasının da bulunduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Bisikletimdeki çantamda pasaportum, fotoğraf makinem, kameram ve çeşitli özel eşyalarım vardı. Ama her şeyden önemlisi de benim en önemli anılarım vardı. Yaklaşık 7 yıl önce ölen babamın cesedini inanışımız gereği yakmıştık. Bisikletimdeki çantamda ölen babamın külleri de vardı. Külleri gittiğim her ülkedeki beğendiğim yerlere atıyordum. Kaybettiğim her şey için çok üzülüyorum ama beni en çok yaralayan babamın küllerinin kaybolması.”

Bisikleti çalındığı anda “şok” geçirdiğini dile getiren Hallagan, “Türk polisi mağduriyetim karşısında bana çok yardımcı oldu. Ama benim tek anlayamadığım şey, bulunduğum alanda güvenlik kamerasının bulunmaması. Yaşadığım olay İskoçya’da olsaydı, güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızın eşkalı hemen tespit edilirdi.

Hırsızın bulunmasını beklemekten başka çarem kalmadı. Bir süre bekleyeceğim, bisikletim ve babamın külleri bulunmazsa Ankara’ya gidip yeniden pasaport çıkartıp yoluma devam edeceğim” diye konuştu.

1207920cookie-checkBabasının külleriyle bisikletini çaldılar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.